Строителство

С план за бъдещето.

SuisseTech планира и изгражда сложни строителни проекти от много години, издигайки инфраструктурата напред и насърчавайки мобилността. Нашата работа се основава на устойчивост, надеждност и фокус върху бъдещето. Най-доброто качество и трайни строителни методи винаги са основен приоритет. От малки строителни проекти до мега проекти, ние предлагаме всички необходими експерти и машини от един източник – от разработка и планиране до логистика и реално строителство, до поддръжка и въвеждане в експлоатация.

КАКВО ПРАВИМ НИЕ

Идеалния партньор От 20 години

Планиране & проектиране

Ново строителство

Пълно изпълнение

Управление на проекти

Главен изпълнител

ИЗГРАЖДАМЕ СЪС СЪВЪРШЕНСТВО

Благодарение на дългогодишния опит, ние сме в състояние да изпълним дори сложни и обширни проекти с високо качество, в срок и при справедливи условия. SuisseTech реализира сгради от всякакъв тип и размери за вас. Нашите обекти варират от сложни промишлени сгради ,небостъргачи, търговски сгради до завършени жилищни комплекси.

SuisseTech е водеща строителна компания и компания за недвижими имоти във България , както има и силна позиция в развитеито на инфраструктурни обекти на пазарите във Швейцария, България и Обединени арабски емирства. SuisseTech е и успешен предприемач на недвижими имоти във България и Обединените арабски емирства.

Част от нашите партньори

SuisseTech България е партньор с утвърдени компании на местните и международни пазар.