Довършителни работи

С план за бъдещето.

Вярваме, че в най-малките детайли има много чар и затова се стремим да дадем на нашите клиенти най-високо качество и красота – от идейния етап на проекта до напълно завършения дизайн.

Доверете ни се и ние ще създадем атмосфера във всички части на имота ви – както на закрито, така и на открито. Екипът ни от архитекти, дизайнери и изпълнители работи в пълен синхрон, така че след приключване на проекта вие ще останете повече от доволни от крайния резултат.

ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Комплексно обслужване във всички области на строителството

Мазилки и шпакловане

Боядисване

Плочки, гранитогрес, теракота

Паркети и дюшемета

Монтаж на санитарно оборудване

Декоративни мазилки и мозайки

ТЕХНИЧЕСКО РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ

С еднаква грижа ние изпълняваме както малките , така и много сложните, логистично взискателни проекти. Ние разработваме, планираме, изграждаме, поддържаме и надграждаме.Надежден партньор, винаги до вас през целият процес на реализация.

SuisseTech е водеща строителна компания и компания за недвижими имоти във България , както има и силна позиция в развитеито на инфраструктурни обекти на пазарите във Швейцария, България и Обединени арабски емирства. SuisseTech е и успешен предприемач на недвижими имоти във България и Обединените арабски емирства.

Част от нашите партньори

SuisseTech България е партньор с утвърдени компании на местните и международни пазар.