НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Изключителни идеи за устойчиви инвестиции в недвижими имоти

От жилищни имоти до големи сгради, ние предлагаме цялото си ноу-хау от един източник през всички фази на проекта. Основата винаги е добре обмислена идея, ориентирана към целта основна концепция за сгради, които поставят нови стандарти по отношение на дизайн, функция и технология. SuisseTech България винаги се фокусира върху нуждите на клиентите и потребителите. Изискванията за ориентиран към бъдещето живот, иновативна работа или разумно обществено използване трябва да бъдат изпълнени в имот по възможно най-добрия и устойчив начин. Това важи както за нови сгради, така и за частични или цялостни ремонти.

Комплексно обслужване във всички области на строителството

Планиране & проектиране

ново строителство

Пълно Изпълнение

Управление На Проекти

Главен Изпълнител

иЗГРАЖДАНЕ ВЪРХУ ДОВЕРИЕ

Със SuisseTech вие избирате партньор, който благодарение на доказани специалисти и дългогодишен опит съпътства сградата през целия й жизнен цикъл.

SuisseTech е водеща строителна компания и компания за недвижими имоти във България , както има и силна позиция в развитеито на инфраструктурни обекти на пазарите във Швейцария, България и Обединени арабски емирства. SuisseTech е и успешен предприемач на недвижими имоти във България и Обединените арабски емирства.

Част от нашите партньори

SuisseTech България е партньор с утвърдени компании на местните и международни пазар.