ДЪРВЕНО СТРОИТЕЛСТВО

Дървено строителство, дърводелство, дограма – за вашия мащабен или малък проект

Иновативен, устойчив, дигитален: SuisseTech помага да водите вашите мащабни проекти през всяка фаза до завършване: от консултация и планиране до крайния продукт – навреме и в рамките на бюджета. В допълнение към нашия доказан опит в изграждането и сглобяването на елементи, ние предоставяме почти 20 години опит в традиционното дърводелство и дограма на вашия екип по проекта – винаги посветен на вашия успех. Свържете се с нас – искаме да работим с вас!

Напълно в нашата стихия – според вашите желания.

В детайли: услуги за изграждане на сглобяеми къщи

От еднофамилни къщи до жилищни комплекси и сгради – SuisseTech България е вашият партньор за строителство със сглобяеми дървени строителни елементи.

  • Допълнения
  • Еднофамилни и многофамилни къщи
  • Жилищно строителство
  • Рамкова конструкция
  • Най-съвременна механична обработка и материали

НАШИЯТ ОПИТ

Дървото е нашият бизнес: устойчиво, експертно планиране и изпълнение за вашия строителен проект. Модерни или традиционни, големи или малки, сглобяеми и монтирани или построени на място както и дограми от най-високо качество – SuisseTech е вашият партньор дори за най-сложните ви и мащабни проекти. Ние съчетаваме най-новите технологични постижения с гъвкавост, иновации, традиционно ноу-хау и доказан опит в строителството от дърво.

SuisseTech ви предлага елементно строителство, външно и двор, дърводелски работи, стълби и парапети.

Част от нашите партньори

SuisseTech България е партньор с утвърдени компании на местните и международни пазар.